TechAddikt Híradástechnika Acer Cserélhető lencsés, F7 sorozatú Acer projektorok

Cserélhető lencsés, F7 sorozatú Acer projektorok

A világ harmadik legnagyobb projektor gyártója az Acer. Újdonságként  ma bemutatásra került az F7 sorozat, mely nagy termekbe szánt projektorokat jelent: az F7200-at, az F7500-at és az F7600-at – ezek mindegyike professzionális használatra lett tervezve.

acer-f7-sorozat-projektor-techaddikt

Öt cserélhető lencsével, számos vetítési távolsággal, magas fényerővel (akár 6000 Lumen), 360 fokos telepíthetőség jellemzik az új F7 sorozat tagjait, így téve az Acer projektorait első számú üzleti, oktatási és konzumer termékekké.

“Az Acer ma új dimenziót nyitott a piacra az új F7 sorozattal” – mondta a helyszínen Victor Chien, az Acer Digital Display Business Group elnöke. “A cserélhető lencsék különféle vetítési távokat, magas fényerőt, 360 fokos telepíthetőséget jelentenek az új F7 széria számára. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja majd a számításait.”

Az ideális eszköz a munkához

Az F7 sorozathoz 5 féle különböző lencsét lehet társítani különféle vetítési távokkal, így a legkülönbözőbb környezetkben is használhatóak gond nélkül:

  1. Rövid távolság: 0.8-5.0 méter
  2. Közepesen rövid távolság: 1.0-9.0 méter
  3. Átlagos távolság:5-7.0 méter
  4. Nagy távolság: 2.0-20.0 méter
  5. Extra nagy távolság: 3.0-20.0 méter

Mindezekből látszik, hogy ténylegesen professzionális felhasználásra szánja a gyártó a terméket, a rugalmasságot tükrözi, hogy a projektorhoz a leginkább passzoló lencsét választhatja a vásárló. Az extra nagy távolságra tervezett lencsetag a hosszú vetítési távokhoz lett tervezve, olyan helyszínekhez, mint például koncerttermek, tornacsarnokok, konferenciatermek, nagyobb házak, és a többi.

Kivételes fényerő

A professzionális felhasználók kényes pontja a nagy vetítési távolság és a magas háttérfény. Nos, az Acer F7 sorozata pontosan arra lett tervezve, hogy az ilyen szituációkat gond nélkül kezelje, akár 6000 Lumen fényerővel. Vibrálóan élethű színekkel, éles felbontással, realisztikus bőrszín megjelenítéssel.

360 fokos telepítési rugalmasság

Az Acer F7 sorozatú projektorok 360 fokban forgathatók, ezáltal nagy szabadságot adva a felhasználóknak, kreatív opciókkal felruházva azokat. Ez rendkívül hasznos és egyedi tervezést takar, melynek hála, fix telepítési pont elegendő, de mégis bármilyen irányba beállítható az eszköz. Mindezt úgy, hogy ne legyen torzítás a vetített képben, köszönhetően a vízszintes-függőleges lencse pozícionálásnak.

Rugalmas felbontás, kiváló kapcsolódási opciók

Az F7 sorozatú projektorok 3 képfelbontással rendelkeznek. Ezek: WUXGA (F7600), 1080p (F7500), és XGA (F7200). A legáltalánosabb csatlakozók is megtalálhatóak, mint például az RGBHV (5-BNC), DisplayPort, HDMI és DVI-D.