TechAddikt Notebook Acer Stílusos és erőteljes Acer Aspire notebookok a hétköznapokhoz

Stílusos és erőteljes Acer Aspire notebookok a hétköznapokhoz

Az Acer tegnap mutatta be új, előremutató notebook portfóliójának legjelentősebb darabjait. Többek közt az Acer Aspire R15-öt, valamint a teljesen megújult Aspire F sorozatot prémium fém fedlappal, illetve a stílusos Aspire E sorozatot és az Aspire ES15-öt mindennapos használatra tervezve.

acer-aspire-r15-techaddikt

“Kibővítettük az Aspire notebook vonalat úgy, hogy stílusos és erőteljes opciókat csempésztünk a hétköznapi használatba” – fogalmazott James Lin, az Acer Consumer Netbooks, IT Products Business menedzsere. “A casual-től a komoly felhasználókig mindenki számára fontos a költséghatékony, ám dizájncentrikus irány, ezek azok a tényezők, amelyek alapvetően meghatározzák az Acer notebookok által biztosított produktivitást” – tette hozzá.

360 fokos sokoldalúság az Aspire 15-tel

Az Acer Aspire R15 elnyerte a Red Dot Award-ot (Termékdizájn 2016). Nem véletlenül, hiszen kiemelkedő dizájn és használhatóság jellemzi. A fém fedlap hajmintázatú patternje meggyőző, ráadásul az alsó bevonat 40 százaléka üvegszálas komponensekből épül fel. A gyémánt mintázatú sarkokkal teljes a sokoldalúság, sima felületekkel bír, a zsanérok pedig tökéletesen biztosítják a laptop, tablet, kijelző és sátor üzemmódok megvalósítását gyakorlatban.

Az Aspire R15 6. generációs Intel Core processzorokat hordoz, akár 12GB DDR4 memóriával a még magasabb teljesítményért és a redukált energiafogyasztásért. Akár NVIDIA GeForce 940MX VGA-val, USB 3.1 Type-C aljzattal. Az Acer ExoAmp antenna technológia fejlett kapcsolódást garantál, míg az akkumulátor üzemideje 9 óra is lehet.

Az Aspire R15 IPS kijelzője minden kívánalomnak megfelel, köszönhetően az új Acer Color Intelligence technológiának. Az Acer TrueHarmony és a Dolby Audio rendszerek pedig tiszta, valódi hangzást nyújtanak.

Mindennapos használat, stílusosan: Aspire F 15 és Aspire E sorozat

Az Acer bemutatta fentiek mellett a premium kivitelezésű fémtokozású mainstream notebook családját, az Aspire F sorozatot. A termékek 5 színben érhetők el, így a leginkább tökéletes produktumok azok számára, akik stílusos teljesítményt keresnek a mindennapokra.

A 2016-os új Acer Aspire E sorozat 7 színárnyalattal kaptak frissítést, ráadásul mindegyik modell fémes vízszintes hajszálmintás textilpatternt hordoznak.

Hatodik generációs Intel Core processzorokkal lettek felvértezve ezek a gépek, akár NVIDIA GeForce GTX950M grafikával, GDDR5 RAM-mal – az Aspire F és Aspire E sorozat ténylegesen napjaink társává válik. USB Type-C portot is találunk a teljesség kedvéért, de a 802.11ac MU-MIMO technológia is nagy segítség a vezetékmentes kapcsolódáshoz.

Ezek mellett mindkét sorozat, az Aspire F és Aspire E is Acer ExaColor technológiával lett ellátva, lépésről lépésre finomhangolt kijelzőkkel, melyek színteltek és élesek egyben; az Acer BluelightShield technológia mindig optimálisra állítja a kékfény sugárzást akkor is, ha hosszabb ideig használnánk az eszközt. Az Acer TrueHarmony pedig valós, dinamikus hangzást ad, akár szórakozás, akár egy Skype beszélgetés kerül előtérbe.

Fejlett szintű produktivitás: Aspire ES 15

Ne feledkezzünk meg a frissłtett, 6. generációs Intel Core CPU-kat felvonultató Aspire ES 15 modellről sem, mely 3 színben is beszerezhető. Modern textúrájú patternekkel, kecses kiemelésekkel, kerekített hatású sarkokkal igazán meggyőző választás lehet, mellé még kifejezetten divatos is.