TechAddikt Notebook Asus Gyönyörűen kidolgozott külsővel és masszív teljesítménnyel lett felvértezve az ASUS ZenBook Pro...

Gyönyörűen kidolgozott külsővel és masszív teljesítménnyel lett felvértezve az ASUS ZenBook Pro UX501

Azoknak, akiknek fontos a minőség, a megbízható teljesítmény és a kifogástalan megjelenés.

asus-zenbook-pro-ux501-techaddikt-002

Az elképesztően szép ASUS ZenBook Pro UX501 kategóriáját feszegetve új sztenderdeket állít. Kiváló minőségű alapanyagokat, nagy teljesítményű komponenseket felhasználva, a legkifinomultabb formatervezéssel készült, az eredmény pedig figyelemre méltó külső és lélegzetelállító teljesítmény ötvözete.

A ZenBook sorozat ikonikus körkörösen szálcsiszolt fém fedlapja időtállóan elegáns külsőt kölcsönöz a notebooknak, melyet a belső rész textúrázott mintája egészít ki. A Pro megnevezés nem holmi üres ígéret, a készülék minden egyes komponense a kimagasló teljesítményt szolgálja: az Intel Core i7-es processzor és az NVIDIA GeForce GTX960M-es grafikus vezérlő, asztali számítógép szintű erőt biztosítanak.

asus-zenbook-pro-ux501-techaddikt-001

A ZenBook Pro sosem fogja tulajdonosát cserbenhagyni, akár irodai dokumentumokkal, több munkalapos táblázatokkal, vagy képekkel teletűzdelt prezentációkkal, akár nagy felbontású videókkal van dolgunk, vagy éppen egy erőforrásigényes játékkal töltjük az időd. 15.6 hüvelykes Full HD felbontású kijelzője éles részleteket, és rendkívül gazdag, élettel teli színeket színeket jelenít meg, melyet az IPS technológiának köszönhetően egészen széles, 178°-os szögből is ugyanolyan minőségben, színhűséggel láthatunk. Az erőteljes, telt hangzásról az ASUS SonicMaster Premium audiotechnológia gondoskodik, melyet az ASUS Golden Ear csapat hangmérnökei a Bang & Olufsen ICEpower technológiát is ötvözve fejlesztettek ki, a mély gazdag basszusok és kristálytiszta énekhangok olyan magas minőségű megszólaltatására, amilyet laptoptól még nem hallottunk.

Ajánlott végfelhasználói ár: 359 900 Ft-tól

Műszaki adatok:

Modell ASUS ZenBook Pro UX501JW
Operációs rendszer Windows 10
Processzor Intel® Core™ i7-4720HQ
Grafika NVIDIA® GeForce® GTX960M 2/4 GB
Kijelző 15.6″ 16:9 IPS Full HD (1920×1080) Asus Splendid Video Intelligent technológia
Tárhely és memória 128/256 GB SSD

8 GB

Kamera HD webkamera
Csatlakoztatási lehetőségek 1 x COMBO audio jack, 3 x USB 3.0 port, 1 x HDMI, 1 x WLAN On/Off Switch, 1 x mini Display Port, 1 x Thunderbolt port (egyes modelleken), 1 x SD kártya olvasó, 1X AC adapter csatlakozó, 1 x hangerő szabályozó, 1 x kijelző kapcsoló
Audio 2 x beépített hangszóró és zajszűrős mikrofon, Bang & Olufsen ICEpower®, SonicMaster Premium,

ICESound támogatás

Optikai meghajtó Nincs
Akkumulátor 6 cellás 96 Whrs Polymer
Szín Ezüst
Méretek és súly 383 x 255 x 20,6 ~21,3 mm

2,27 kg