TechAddikt Hardver Acer IFA 2019: Acer Predator Thronos Air gaming fotel

IFA 2019: Acer Predator Thronos Air gaming fotel

Az Acer bemutatta a Predator Thronos Air gaming fotelt a 2019-es IFA keretein belül. A Predator Thronos Air gaming fotel remek szórakozást nyújt a gamereknek, és szabad utat jelent a játékélményhez.

“A Predator Thronos Air szintén kitűnő termék, a Predator Thronos sikerét hívatott tovább folytatni. Így még több gamer fejlesztheti játékkörnyezetét a teljes, makulátlan játékélményért” – jelentette ki a gyártó a next@acer sajtókonferencián.

Predator Thronos Air gaming fotel – az Acer legújabb játékosoknak szánt kelléke

A Predator Thronos Air az Acer legújabb gaming fotele, és egyben kötelező kelléke a hardcore gamereknek. Az acélstruktúrának köszönhetően masszív, erős, rendelkezik moduláris asztallappal és monitor-karral. A gamer mindezek által egy komfortos és jól átlátható kezelőfelületet kap, amely ideális bármilyen játékstílushoz, játékkörnyezethez.

A fotel több irányban állítható, különböző szögekben (130 fokban a belső kabin, 180 fokban a külső kabin) a maximális kényelem elérése érdekében. Ha mindez nem lenne elég, masszázsfunkciót is életre hívhatunk, így a gamerek relaxálhatnak egyet a fárasztó gaming folyamatok végeztével. Az asztal állítható billentyűzetet és egértálcát is tartalmaz, azért, hogy a billentyűzethasználat/gépelés a lehető legkényelmesebb lehessen bármely ülésszögből. A lábtámasz pedig segíti a lábak kényelmes elhelyezését.
Három monitor párhuzamos elhelyezése mellett a monitorkarral manuálisan emelhető vagy süllyeszthetők a kijelzők. Emellett kamera is rögzíthető a középső monitorra, egyszerűvé téve a YouTube-ra, Twitch-re, vagy Mixer-re streamelést.

Ahhoz, hogy az élmény teljes legyen, valamint a gaming környezet egységes és rendezett maradjon, egy erőteljes gaming PC is elhelyezésre került a fotelrész mögött, valamint egy speciális rendszerező megoldás felel azért, hogy ne legyenek útban a kábelek használat közben. Az Acer számos testreszabható opciót és kiegészítést ajánl annak érdekében, hogy teljes legyen az élmény: ülés stabilizálót a stabilitás növeléséért, különböző tartókat (például fejhallgató tartót), de USB hub és kamera is szerepel a kínálatban.