TechAddikt Hardver Acer Így teljes az Acer gamer vonal – két új G-SYNC technológiás Predator...

Így teljes az Acer gamer vonal – két új G-SYNC technológiás Predator Gaming monitor a felhozatalban

Az Acer két új játékosoknak tervezett Predator monitort mutatott be, NVIDIA G-SYNC támogatással. Mindkét modell az Acer vezető kijelző technológiáit alkalmazza, melyet számos gamer választott már világszerte.

acer_predator_gaming_monitorok_ifa_2015_techaddikt

Tökéletes játékélmény teljes gázzal: Predator Z35 monitor

A Predator Z35 az első 35 colos Acer kijelző, amely kifejezetten a játékosok igényei szerint készült és NVIDIA G-SYNC-et is tartalmaz. Ez a 35 colos 21:9 képarányú ultrawide full HD (2560×1080) felbontású panel kivételes játékélményt nyújt. A Predator Z35 fel lett szerelve pluszban az NVIDIA ULMB technológiájával is, redukálva az elmosódást, helyettük még több éles kontúrt adva – a gyors játékmenetek elengedhetetlen része. Mindezek mellett akár 200 Hz-es képfrissítést is elérhetünk, így a gamerek gond nélkül találhatnak rá ellenségeikre, mielőtt azok fedeznék fel őket a játékban. A termék még erőteljes DTS alapú hangrendszert is felvonultat. kettő egyenként 9W-os hangszóróval és az Acer TreuHarmony technológiájával.

Tökéletes pixelek: Predator XB1 monitor

A Predator XB1 sorozatú gaming monitorok a legújabb NVIDIA G-SYNC technológiát alkalmazzák, ezzel a gamereknek lehetőséget adva arra, hogy minden pixelében hibátlan képfolyamot kapjanak vissza a játékélményhez. A 27 colos modellek (XB271HK, XB271HU) mindegyike ZeroFrame kávamentes kialakítást kapott, 4K UHD (3840×2160) vagy WQHD (2560×1440) IPS panelekkel felvértezve. Az XB271HU támogatja az NVIDIA ULMB-t, a képfrissítési ráta akár 144 Hz is lehet. A 28 colos modell (XB281HK) 4K UHD panellel szerelt, melynek GTC válaszideje 1 ms.