TechAddikt Hardver Razer Magasabb fokú adatvédelmet nyújt a Razer Synapse 3 felhasználók számára

Magasabb fokú adatvédelmet nyújt a Razer Synapse 3 felhasználók számára

A Razer Synapse 3 a Guest Login (Vendég Bejelentkezés) funkcióval mostantól lehetővé teszi az anonim bejelentkezéseket.

A (jelenleg béta verziójú) Synapse 3 az az IoT (a tárgyak internete) alkalmazás, amely lehetővé teszi a kompatibilis Razer hardvertermékek széleskörű felhasználói testreszabását, így a billentyűk átkonfigurálását, makrók hozzárendelését, és Razer Chroma világítás, valamint a Philips Hue világítás személyre szabását. A kompatibilis Razer hardver termékek között megtalálható a népszerű Razer DeathAdder Elite gamer egér és a Razer Huntsman Elite mechanikus gamer billentyűzet is.

Korábban a Synapse 3 használatához a felhasználóknak e-mail címük megadásával létre kellett hozniuk egy Razer ID-fiókot. Jelenleg több mint 60 millió regisztrált Razer ID felhasználó van.
A Guest Account (Vendégfiók) funkcióval a felhasználók mostantól dönthetnek úgy is, hogy a magasabb fokú adatvédelem érdekében vendégként jelentkeznek be, és továbbra is ugyanúgy hozzáférhetnek az alkalmazás legfontosabb funkcióihoz.

A Guest Account funkció lehetővé teszi a Synapse 3-be történő belépést aktív internetkapcsolat nélkül is.

A Guest Account emellett már elérhető a PC-s Razer Cortex számára is, amely egy játékajánlásokat nyújtó, játékindító, de a számítógép teljesítményének növelésére szolgáló eszközöket is kínáló alkalmazás.

A Guest Account funkció engedélyezéséhez szükséges szoftverfrissítés már megkezdődött, így hamarosan világszerte valamennyi felhasználó megkapja azt.
MIÉRT? Hogy minden felhasználó számára teljes és kényelmes hozzáférést biztosítson a Razer Synapse és Cortex szoftverekhez.