TechAddikt Hardver Razer Már kapható a Razer Nommo Pro

Már kapható a Razer Nommo Pro

Kisebbfajta kérdezz-felelek következzen, a Razer hazai sajtóképviseletének anyagát tesszük közzé ezennel. Fókuszban pedig a Razer Nommo Pro.

KI?

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája.

MI?

A Razer Nommo Pro egy THX minősítésű 2.1-es hangszórórendszer, amely a CES-en került bemutatásra már megvásárolható.

A jellemzők közt megtalálható a THX minősítés, a két független, selyemszövésű magassugárzó, amelyek Dupont™ kevlár-borítású, 3”-es meghajtókra kerültek felszerelésre, és egy 7”-es, lefelé sugárzó mélynyomó; emellett egy tárcsa formájú asztali vezérlőegység, amellyel könnyedén elérhető a hangerőszabályzó, valamint a ki-/bekapcsoló; illetve a Razer Synapse és a Nommo Pro alkalmazással testreszabható hangzású basszuszintek, EQ, valamint világítás is.

MIÉRT?

Hogy prémium, magával ragadó PC hangzást biztosítson 2.1 csatornán keresztül, amely valódi helyzetérzékelést nyújt, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a játékon belül pontosan azonosítsák az összes környezeti hangforrást.

A PC rendszereken a játékhoz, filmekhez és zenehallgatáshoz testre szabható, teljes körű audio- és Dolby virtuális hangtechnológiáért; a gazdag és kellemes hangképet biztosító, feszes és ütős mély hangzásért; a játékon belüli finomabb, tisztán hallható hangokért, amelyeket a magasabb frekvenciákat erősítő, különálló magassugárzók biztosítanak; és a megnövelt immerzió érdekében.

MIKOR?

2018. augusztus 24-től elérhető

HOL?

A Razer.com-on és az online kereskedőknél