TechAddikt Notebook Acer Megfizethető és ultravékony: bemutatták az Acer S sorozatú notebookokat

Megfizethető és ultravékony: bemutatták az Acer S sorozatú notebookokat

Az Acer bemutatta legújabb ultravékony szériájú S netbookokat: az Acer Aspire S 13 például tökéletes mérnöki munkát hordoz, mindazon dizájn-érzékeny felhasználók számára, akiknek a külső is fontos tényező.

acer-aspire-s-notebook-sorozat-techaddikt

A kecses borítású laptopok manapság a legjobb ár-érték arányú céltermékek a piacon, minden olyan kiegészítővel felvértezve, amelyek a munkához és játékhoz egyaránt elengedhetetlenek.

“Az Aspire S 13 erőteljes komponensekből épül fel, jó egyensúlyt termentve a tömeg, a teljesítmény, valamint a méret együttesében” – fogalmazott James Lin, az Acer konzumer notebook üzletágának vezetője. “Jelenleg nincs is más olyan eszköz a piacon, amely hasonló dizájn-teljesítmény párost ígérne ezen az alacsony áron” – tette hozzá.

Aspire, még többet nyújtva

Windows 10 alapokon, 10 pontos érintőképernyővel még meggyőzőbb az Aspire S 13. Ehhez még hozzájön a 6. generációs Intel Core CPU-jelenlét, illetve az akár 8GB LPDDR3 rendszermemória, valamint az 54 Wh-s 3 cellás lítium-ion akkumulátor, mellyel akár 13 órás rendelkezésre állási idő is elérhető.

Ha mindez nem lenne elegendő, kapunk USB 3.1 szabványt is, Type-C porttal, mely révén ultrgyors adatátvitel valósítható meg. Az USB 3.0 porton át tölteni is tudjuk egyéb eszközeinket, még akkor is, ha az Aspire S 13 kikapcsolt állapotban van. Mindezek mellett a vezetéknélküli kapcsolódás is remek, ehhez a 802.11ac szabvány nyújt hathatós segítséget, 2×2 MU-MIMO kiegészítéssel.

Aspire, még több élménnyel

Az Aspire S 13 a legjobb szórakoztatás- és munkavégzés lehetőségét garantálja. A full HD érintőképernyő széles látószögű IPS technológiával lenyűgöző látványvilágot ígér, legyen szó akár mozifilmekről, vagy egy prezentációról. Az Acer BluelightShield segít megóvni a szemet a káros kékfény sugárzásoktól. A háttérvilágítás fényereje automatikusan is kezelhető, így szinte nem less olyan környezet, ahol ne használhatnánk optimálisan az eszközt.

Az Acer TrueHarmony és Dolby Audio felsőbb szintekre emeli a minőséget a kategóriában, a hangahtás csúcsrajáratott, moziszerű hangélményt kapunk surround megközelítéssel. A legújabb szoftver alapú felhasználói interfész tovább fokozza a felhasználás könnyedségét.

Aspire, még megdöbbentőbben

Azoknak, akik kifejezetten érzékenyek a technológia vívmányai kapcsán, az Aspire S 13 egy etalon: ultra vékony és pehelysúlyú, 327x228x14.58 mm méretezésével igazán meggyőző, ráadásul mindössze 1.42 kilogramm a tömege. Több színben rendelhető, dinamikus küllemmel, mely által kirí a tömegből ez a termék.