TechAddikt Notebook Acer Meggyőző teljesítmény és stílusos dizájn jellemzi az új Acer Aspire notebook családot

Meggyőző teljesítmény és stílusos dizájn jellemzi az új Acer Aspire notebook családot

Újdonságok dömpingje az Acer-től: bemutatásra került a legújabb notebook portfólió. Az új Aspire V 15 fémes, leegyszerűsített és szofisztikált megjelenéssel, megbízható teljesítménnyel tartalmaz minden olyan külső és belső részletet, melyre igény mutatkozik – mindezt verhetetlen árazással. Minden új Acer notebookhoz jár az ingyenes Windows 10 frissítés is.

acer_aspire_v15_techaddikt

Stílusos eszköz dizájn

Az Aspire V 15 alumínium burkolattal, az Acer fejlett nanoinmprint technológiájával luxus jelleget ad, beleértve az egyedi textúrájú fémes oldalakat. Az ezüstmetál zsanér stílusos kontrasztot teremt, vizuális impressziókkal felruházva az eszközt, melyet alapvetően az Aspire V Nitro ihletett. Háttérvilágításos billentyűzete pedig nem csak divatos, hanem rendkívül praktikus is bármely környezetben.

Ötödik generációs Intel Core processzorokkal, valamint a legújabb NVIDIA GeForce 940 videókártyával szerelve – az Aspire V 15 magas szintű számítási feladatok végzésre, illetve lenyűgöző képi megjelenítésre képes. Akár 16 GB memóriával, 2 TB harddrive tárhellyel, vagy 1 TB SSHD-vel rendelhető – utóbbi kapcsán gyors, SSD jellegű sebességet kapunk. Fotók, videók, játékok és prezentációk kezelésére, futtatására egyaránt alkalmas az Acer új notebookja, mindezt erőteljes full HD kijelzőn megjelenítve. Dolby Digital Plus kodekkel, DVD-RW modullal, M-Disc támogatással az Aspire V 15 ideális szórakoztatásra.

Aspire E sorozat – attraktív dizájn, tetszetős kiegészítőkkel

Az új Aspire E sorozatú notebookek számos színopcióval érkeznek, 14, 15.6 és 17.3 col képátlóval. Textil jellegű mintázatuk új eljárás szerint készül, alkalmazva az egyre divatosabb 3D nyomtatás technológiáját.

Az E sorozat a legújabb Intel processzorokkal, valamint az NVIDA GeForce 940M sorozatú VGA lapkáival lett felvértezve – utóbbi dedikált DD3 VRAM-mal; létezik AMD Radeon R8 és R6 dual grafikus chipset is. Akár 16 GB RAM-mal, és/vagy 2 TB HDD-vel, 1 TB SSHD-vel, a mindennapi használathoz.

Aspire ES sorozat – minden, ami a munkához és a játékhoz szükségeltetik

Az újonnan bemutatott Aspire ES sorozat mindent tartalmaz, amire a felhasználónak szüksége van munka- és játék tekintetében. Kiegyensúlyozott termelékenység, hordozhatóság jellemzi a terméksorozatot. Mindehhez hozzájön az Acer FlowCurve dizájnja, 5 képernyőmérettel, 11.6-tól 17.3 colig – az Aspire ES sorozat minden olyan összetevőt tartalmaz, ami a mindennapos feladatok elvégzéséhez szükséges. Az Aspire ES sorozat energiatakarékos Intel Pentium/Celeron processzorokkal vásárolható meg, akár 8 GB RAM-mal, 1 TB háttértárral, opcionális DVD-RW meghajtóval.

“Az Intel szorosan együttműködik az Acerrel évek óta, azért, hogy a termékek kielégítsék az üzleti és a felhasználói igényeket is” – mondta Navin Shenoy, az Intel vállalati igazgatója és a mobil kliens platform menedzsere. “Az új Aspire V 15 az új, ötödik generációs Intel Core processzorokkal elhozzák a masszív teljesítményt, köszönhetően az Intel Core, Pentium vagy Celeron processzoroknak. Nagyszerű teljesítményt, megfizethető árat jelent mindez, itt a legutóbbi példa sikeres együttműködésünkre” – fejezte be.

Gyors sebesség fejlett MU-MIMO vezetékmentes és giganites Ethernet kapcsolattal

Az új Aspire E sorozat háromszor gyorsabb 802.11ac vezetékmentes kapcsolattal bír (új MU-MIMO Qualcomm technológia), mint korábban. Mindez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy párhuzamosan csatlakozzanak, jobb hatékonyságot elérve.

“Mint az első olyan laptop a piacon, amelybe az MU-MIMO technológa lett építve, az Acer Aspire E sorozat tagjai remek kapcsolati lehetőségeket rejtenek magunkban” – fogalmazott Cormac Conroy, a Qualcomm Technologies első embere. “A MU-MIMO forradalmian új Wi-Fi hálózatkezelést jelent, még több párhuzamosan csatlakoztatható eszközzel. Elkötelezett támogatói vagyunk annak, hogy együtt dolgozhatunk az Acerrel, először az iparágban e téren.” – tette hozzá.

Munkára vagy szórakozásra – az új notebookok támogatják a 10/100/1000 Gigabit hálózati kapcsolódást, ez nagyjából 10-szer gyorsabb adatátviteli rátát jelent, mint a hagyományos 10/100 Ethernet portok esetében.

Nincs szükség külső hangszórókra: itt az Acer TrueHarmony

Az új Aspire E sorozatú notebookok tartalmazzák a legújabb TrueHarmony audiótechnológiát, melyet az Acer fejlesztett. Egyedi kombináció ez, mely a hardvert egységesíti a szoftverrel: az Acer TrueHarmony élethű hangélményt adományoz a felhasználónak. A hangszórók kiegyensúlyozott hangzást garantálnak, nagyobb basszus-tartománnyal, torzulásmentesen. Az ekvalízer optimalizálja a frekvencia-egyensúlyt, így a mozifilmek még életszerűbbek lesznek, a zene komplexebb hangzással lesz felvértezve, a játékok még izgalmasabbak lesznek.

A BluelightShield technológia jobb olvashatóságot eredményez, védve a szemet

Az Acer Aspire R 11 tartalmazza az Acer BluelightShield technológiát, mellyel redukálható a szem károsodása az ultraibolya sugárzások kiszűrésével.

  • Low Reduction: csökkenti az ultraibolya sugárzást (LED háttérfény), 18 százalékkal
  • Mid Reduction és High Reduction: a fentieket 36, illetve 54 százalékkal csökkenti
  • Long Hour mód: hosszabb használat esetén véd a szem károsodása ellen

Komfortos, precíz és intuitív kezelés

Az Aspire V 15 és Aspire E sorozat újonnan tervezett billentyűzete könnyedén hozható működésbe, a leültések könnyedek. A billentyűk elegendő távolságra helyezkednek el egymástól, extra komfortot nyújtva a felhasználóknak gépelés közben.

Új Acer-fejlesztés továbbá a precíziós érintőpad, mellyel a Windows élmény növelése mellett az eszköz kezelése is könnyebbé válik. Mindez a számos gesztúra támogatásának is köszönhető, így a kezelés, a bevitel egyaránt komfortosabbá válik.