TechAddikt Notebook Acer Megtartotta évzáró sajtóeseményét az Acer, most a Predator gaming termékek kerültek nagyító...

Megtartotta évzáró sajtóeseményét az Acer, most a Predator gaming termékek kerültek nagyító alá

Persze volt más is a felhozatalban, ahogyan az lenni szokott – az Acer magyarországi képviselete 2017-es évzáró sajtóeseményén jártunk.

Az Acer mindig is ügyel arra, hogy rendhagyó, illetve formabontó helyszíneket válasszon negyedéves sajtóeseményeinek. Most sem volt ez másképp: egy belevaló, elsősorban gamereket célzó pubban gyűlt össze a nagyérdemű.

Elsősorban a Predator, azaz a gaming portfólió kapott kiemelt hangsúlyt, de mellettük azért némi irodai és kommerszebb otthoni felhasználásra javallt notebook is tiszteletét tette a kiállított termékek közt.

A prezentáció részletesen kitért a 2017-es eredményekre, de némi hírmorzsát is össze lehetett gyűjteni arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk 2018-ban az újdonságok kapcsán.

Természetesen egy gaming termékpalettát bemutató rendezvény nem zárulhat le a manapság egyre népszerűbb e-sportos kihívások teljesítése nélkül.

Az egybegyűlt újságíróknak lehetősége adódott, hogy a legizmosabb Acer Predator konfigurációkon mérhessék össze tudásukat egymással.

Méghozzá a máig igencsak populáris Counter Strike: Global Offensive (vagy csak egyszerűen, ahogyan a szlengben ismerik: CS:GO) segítségével.

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Autóaddikt.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS

Szólj hozzá!