TechAddikt Notebook Acer next@acer 2018: Acer Chromebook Spin 15 – 15.6 col képátló és alakítható...

next@acer 2018: Acer Chromebook Spin 15 – 15.6 col képátló és alakítható kivitel

Az Acer bemutatta az Acer Chromebook Spin 15 (CP315-1H/1HT), az iparág első, átalakítható Chromebookját 15,6 hüvelykes kijelzővel.

A nagyméretű érintőképernyős kijelző párosítja a 360 fokos formatervezést, a nagy teljesítményű és hordozható Chromebook első osztályú szórakoztató és termelékenységi képességeivel.
Ezenkívül az Acer új Chromebook 15 (CB315-1H/1HT) új irányvonalat indít el, amely nagy 15 hüvelykes kijelzőt és hosszú, 12 órás üzemidőt kínál kedvező áron.

„Az Acer vezette a Chromebook piacát a kialakítások, méretek és tervek széles választékával, hogy megfeleljen ügyfelei igényeinek, és ma új, izgalmas, 15 colos modellekkel bővítjük portfóliónkat” – nyilatkozta James Lin, az Acer Kereskedelmi és 2in1 notebookok, informatikai termékek üzletágának ügyvezető igazgatója.

„Az Acer új, nagy 15 hüvelykes Full HD-kijelzőkkel rendelkező Chromebookjai ideálisak munkára és az iskolában a projekteken alapuló együttműködésre, a streamek élvezetére és a legújabb alkalmazások futtatására. Az Acer Chromebook Spin 15 az első nagyméretű 15,6 hüvelykes kijelzővel kombinált laptopunk, így az ügyfelek kihasználhatják a különböző módok előnyeit” – tette hozzá Lin.

Az új Acer Chromebook Spin 15 (CP315-1H/1HT) és a Chromebook 15 (CB315-1H/1HT) teljes mértékben támogatják az Android-alkalmazásokat a Google Playen keresztül, kihasználva a Chrome teljesítményét, biztonságát és egyszerűségét, valamint több mint kétmillió Android-alkalmazáshoz is hozzáférhetünk.

A Chromebook Spin 15 nagy szórakozást nyújt

Az új Acer Chromebook Spin 15 nagyméretű 1080p-es kijelzője ideális azok számára, akik megfizethető számítógépet szeretnek, amely otthon, lakásunkban vagy hálószobában is használható. Az 1920×1080 felbontás éles képet nyújt, míg az IPS technológia széles látószöget kínál a video stream megosztásához. Ráadásul a kijelző támogatja a 10 pontos érintést a megfelelő weboldalak böngészéséhez és a legújabb alkalmazások futtatásához. A nagy FHD IPS kijelzőt két teljes méretű, felfelé néző hangszóró egészíti ki, amelyek nagyobb hangerőt és hangtartományt biztosítanak, így kiváló HD szórakozási élményt nyújtanak.

A nagy kijelző növeli a termelékenységet, további képernyő csatlakoztatásával újabb helyet adhatunk az alkalmazások és a fülek számára. Így elegendő helyet ad a kényelmes, teljes méretű billentyűzetnek és a nagy Corning® Gorilla® Glass touchpadnak, amely sima navigációt garantál a webhelyek és az alkalmazások között.

Rugalmas kialakítás, amely nagyszerűen néz ki

Az Acer Chromebook Spin 15 360 fokos pántjai lehetővé teszik az érintőképernyő teljes 360°-os forgatását, amíg teljesen nyitva marad, és készen áll arra, hogy nagyméretű táblagépként használja az online tartalmak olvasásához, a videók élvezetéhez és a kapcsolattartáshoz a közösségi médiában. Ez a konvertibilis kialakítás azt jelenti, hogy a billentyűzet gyorsan visszahajtható a hagyományos notebook módban. Ezenkívül az ügyfelek a megjelenítő módban közelebb kerülhetnek a képernyőhöz, vagy használják sátor módban kisebb helyeken, például repülőgépeken.

A Chromebook Spin 15 ezüst, szálcsiszolt mintázata a fedlapon bármilyen szemszögből jól néz ki. Ez az egyedülálló selymes textúra kiváló minőségű megjelenést biztosít, amely eléggé professzionális az irodai használathoz és elég stílusos az otthonihoz. A Chromebook Spin 15 könnyen mozgatható az otthonunk vagy az iroda között, mivel csak 2,1 kg (4,63 font) súlyú.

Teljesítmény és az egész napos akkumulátor élettartama

Az új Acer Chromebook Spin 15 egy teljes munkaidőn vagy iskolai napon keresztül használható, valamint streaminget és szórakozást is lehetővé tesz, mivel iparág vezető 13 órás2 akkumulátor-élettartamot biztosít. A ventilátor nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy csendesen üzemeljen, így nagyszerű a megosztott terekben, például egy családi szobában, könyvtárban vagy kávézóban történő használatra.

Mindennap biztosítja a szilárd teljesítményt, az Intel® Pentium® N4200 négymagos, az Intel® Celeron N3450 négymagos, vagy az Intel® Celeron N3350 kétmagos processzorral. 4 GB vagy 8 GB LPDDR4 memóriával és 32 vagy 64 GB integrált eMMC tárolóval rendelkezik.

Csatlakozás

Gyors és megbízható 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi ami folyamatosan a hálózaton van, míg a Bluetooth 4.2 kényelmes kapcsolatot biztosít a perifériákkal. Az Acer 720p HD webkamera nagy dinamikatartományban (HDR) és széles látómezővel rendelkezik a videokonferenciák és a Google Hangouts csoportok konferenciahívásainak lebonyolításához.

Az új Acer Chromebook Spin 15 két USB 3.1 Type-C Gen 1 porttal rendelkezik az adatok gyors átviteléhez, vagy egy HD kijelzőhöz való csatlakozáshoz, valamint az eszköz vagy egyéb termékek töltéséhez. Emellett az Acer Chromebook Spin 15 két USB 3.0 portot és egy MicroSD kártyaolvasót tartalmaz.

Új, értékközpontú Chromebook 15 modell

Az Acer új modellt is bemutat a népszerű Chromebook 15-ös sorozat részeként, amely ugyanazt a nagy 15,6 hüvelykes kijelzőt és a hosszú, 12 órás akkumulátor élettartamot kínálja, kedvező áron. A Chromebook 15 élénk Full HD 15,6 hüvelykes kijelzője mind a touch (CB315-1HT), mind a nem érintéses (CB315-1H) kijelzőknek köszönhetően Full HD 1920×1080 felbontást kínál, amely ideális az Android alkalmazások élvezetéhez.

A Chromebook 15 Intel Celeron kétmagos N3350, vagy négymagos N3450 processzorral működik, két nagy méretű felfelé néző hangszóróval rendelkezik, amelyek támogatják a nagy felbontású hangzást. Csatlakozhat egy vezeték nélküli hálózathoz a 802.11ac 2×2 MIMO WiFi-n keresztül és más eszközökhöz a két USB 3.1 Type-C, valamint a két USB 3.0 portjával. Elérhető akár 8 MB kétcsatornás LPDDR2 SDRAM és 32GB integrált eMMC tárolóval.

A Chrome OS gyorsaságot, egyszerűséget és biztonságot nyújt
Az új Acer Chromebookok mindegyike egyszerűen használható, és könnyen megosztható több felhasználó között. Az ügyfelek egyszerűen bejelentkeznek saját Google fiókjukba, hogy hozzáférjenek a Gmail, a Google Dokumentumok, alkalmazások, bővítmények, könyvjelzők és egyéb információkhoz. A Chromebookok a Google Chrome OS platformján futnak, amely automatikus frissítéseket és többszintű biztonságot nyújt a felhasználók számára az állandóan változó online fenyegetések ellen.

Szólj hozzá!