TechAddikt Notebook Acer next@acer 2021: új Acer Predator Triton és Helios szériás gaming notebookok

next@acer 2021: új Acer Predator Triton és Helios szériás gaming notebookok

 Az Acer Predator notebookokkal, egérrel és új 5G CPE routerrel jelentette be a gaming portfólió bővülését.

A vadonatúj Predator Triton 500 SE és a Predator Helios 500 noteszgépek frissítésre kerültek, már tartalmazzák az új 11. generációs Intel® Core™ i9 processzorokat és az NVIDIA® GeForce RTX 30 sorozatú laptop GPU-kat. Továbbá egy rakás olyan prémium funkciót, mint az Acer 5. generációs AeroBlade™ 3D ventilátor technológia a jobb hűtés érdekében, a DTS: X™ Ultra audio, az Intel® Killer™ E3100G Ethernet vezérlő, az Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i és a PredatorSense eszközkezelő szoftver.

Predator Triton 500 SE Gaming Notebook

A Predator Triton 500 SE (PT516-51s) egy limitált kiadású notebook, amelyet azoknak a játékosoknak terveztek, akik olyan gépre vágynak, amely képes megbirkózni mind a legújabb AAA játékokkal, mind a magas teljesítményt igénylő munkavégzéssel. Akár egy 11. generációs Intel® Core™ i9 processzorral, NVIDIA GeForce RTX 3080 laptop GPU-val és akár 64 GB 3200 MHz-es DDR4 memóriával érkeznek ezek a notebookok. Mindössze 19,9 mm vékonyságúak, és akár 12 órás akkumulátor-élettartammal bírnak; ezek mellett az NVIDIA Advanced Optimus technológiának köszönhető méretei révén a felhasználók könnyedén becsúsztathatják egy hátizsákba. A notebook elegáns, letisztult megjelenése azt mutatja, hogy akár munka laptopként is funkcionálhat a játékot kedvelők számára, és akár 4 TB-os nagy sebességű PCIe Gen4 háttértárolóval bőségesen elegendő helyet biztosít a játékoknak, nagyobb méretű fájloknak.

„Az Acer 11. generációs Intel® Core™ H sorozatú processzorai által hajtott innovációval a laptop teljesítményének határait tágítják a csodálatos játékélmény érdekében. A termék támogatja az 5 GHz-ig terjedő frekvenciákat, az új PCIe Gen 4-et a leggyorsabb grafikus és tárhely-hozzáférés tekintetében, valamint a legújabb Wi-Fi 6E és Thunderbolt 4 technológiákon alapuló hihetetlenül gyors kapcsolattal rendelkeznek: az Acer lenyűgöző platformot hozott létre a játékosok számára” – mondta Kim Algstam, az Intel munkatársa.

Akár játék, akár filmek nézése: a felhasználók értékelni fogják a Predator Triton 500 SE 16 hüvelykes 16:10-es kijelzőjét, a 87%-os képernyő-burkolat arányt és a három rendelkezésre álló panel opciót – köztük egy 165 Hz-es WQXGA Mini LED-panelt, 1250 nittel. Az sRGB színskála 100%-os lefedettségét, vagy a 240 Hz-es WQXGA IPS PolarBlack panelt 3 ms válaszidővel is lehet választani, a DCI-P3 színskála 100% -os lefedettségével a még simább játékélmény érdekében. Közvetlenül a notebook teljesen fém burkolata alatt a fejlett hőkezelési technológia biztosítja, hogy minden simán, hűvösben tudjon működni. A Triton 500 SE az Acer Vortex Flow hűtőberendezését alkalmazza, hármas, ventilátoros hűtőrendszerrel, beleértve az ötödik generációs egyedi tervezésű AeroBlade™ 3D ventilátort, öt külön hőcsövet a CPU és a GPU számára, valamint stratégiailag elhelyezett szívó- és kivezető nyílásokat, amelyek folyamatosan keringetik a hideg és a forró levegő együttesét.

Az Intel® Killer™ E3100G Ethernet vezérlő, az Intel® Killer ™ Wi-Fi 6 AX1650i és a Control Center 2.0 biztosítja a játékosok számára az alacsony késleltetést és az online versenyekhez elengedhetetlenül szükséges megbízható kapcsolatot, míg a PredatorSense™ lehetővé teszi a játékosok számára, hogy figyelemmel kísérjék rendszerüket, túlhúzzák a GPU-t, és a ventilátor sebességét különféle módokkal állíthassák be, például csendes, extrém vagy turbó fokozatokban. A notebook USB 3.2 Gen 2 portok teljes választékával áll rendelkezésre, beleértve a kétféle Thunderbolt™ 4 Type-C portot, amelyek támogatják a DisplayPort funkciót, az SD 7.0 kártyaolvasót is, amely rengeteg plusz tárhelyet biztosít.

Predator Helios 500 Gaming Notebook

A Predator Helios 500 (PH517-52) túlhajtható 11. generációs Intel® Core™ i9 processzorral, NVIDIA GeForce RTX 3080 laptop GPU-val és 64 GB DDR4 3200 MHz memóriával büszkélkedhet, amely több mint elegendő energiát biztosít a játékosok számára az összes legújabb kiadású játékhoz, míg egy párban szerelt PCIe NVMe SSD RAID 0, és egy SATA HDD is rendelkezésre áll. Ezenkívül a kijelzők választéka lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a hardverből. A felhasználók preferenciáiktól függően választhatják a 17,3 hüvelykes Helios 500-at egy 4K Mini LED 120 Hz-es kijelzővel, amelyet AUO AmLED technológia működtet, s támogatja a VESA Display HDR ™ 1000 szabványt is, így lehetővé téve a csúcsminőséget. A valós színtelítettség és a kontrasztarány magas szinten van jelen, az AUO szupergyors FHD 360 Hz-es kijelzője 3 ms-os válaszidőt biztosítva a lehető legsimább képmegjelenítést nyújtja.

Mindezt az energiát egy prémium hűtési technológia támogatja, beleértve az Acer PowerGem™-et, amely egy egyedi tervezésű, fémötvözetből készült polimerből készült technológia. A CPU tetején helyezkedik el, és az általa generált hő elosztására szolgáló opció. Az Acer Vortex Flow technológiája menedzseli a légáramlás kritikus alkatrészekre való átirányítását és a teljesítmény növelését masszív játékfolyamatok közben. A felhasználók a PredatorSense segítségével engedélyezhetik a Predator Pulsar világítást, és testre szabhatják a fényeket, hogy billentyűzetük teljesen egyedi legyen az RGB háttérvilágításnak köszönhetően. Ezenkívül a WASD gombok tovább javíthatók az Acer Racing kiegészítő sapkákkal vagy a MagForce billentyűkkel, amelyek MagTek mechanikus kapcsolókkal rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy a gamerek még jobban kézben tarthassák a dolgokat, a Helios 500 több portot tartalmaz: egy HDMI 2.1, egy mini-DP 1.4, két USB Type-C Thunderbolt™ 4, három USB 3.2 Gen2 portot, amelyek támogatják az offline töltést; és egy RJ45 portot. Az Intel® Killer™ E3100G Ethernet vezérlő, az Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i és a Control Center 2.0 jobb csatlakozást és alacsonyabb késleltetési időt biztosítanak a játékosok számára, míg a DTS: X Ultra audio és a 3D szimulált térhatású hangzás még magával ragadóbbá teszi a játék élményét.

Predator Connect X5 5G CPE router

A Predator Connect X5 5G CPE az első Intel Killer-kompatibilis 5G CPE a világon, amely képes lenyűgöző 4,7 Gbps sebességgel 5G-kapcsolat biztosítására. A játékosok igényeit szem előtt tartva, a dedikált fedélzeti GAME Port lehetővé teszi a leggyorsabb, kompromisszumok nélküli átvitelt. Ezenkívül a felhasználók az X5 Wi-Fi 6 képességein keresztül akár 256 eszközt is csatlakoztathatnak játék, streamelés kapcsán, tartalomcsökkentés nélkül.

Az Intel® Killer™ Control Center lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az elsőbbségi preferenciáik alapján finomhangolják az adatfolyam lefelé és felfelé irányuló sebességeit, egyes alkalmazásoknak magasabb hálózati elsőbbséget tulajdonítva. Az Intel® Killer™ prioritásszabályozása számos játék, alkalmazás és webhely optimális prioritási beállításait is automatikusan felismeri és módosíthatja, hogy jobb online élményt nyújtson. A Predator Connection Manager lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyelemmel kísérjék és beállítsák 5G-s adatfelhasználásukat a játék- és médiafogyasztási igényeiknek megfelelően. Az integrált Trend Micro Home Network Security fokozott kiberbiztonságot nyújt a hálózati eszközök számára a hálózati forgalom vizsgálatával és kezelésével, elősegítve a felhasználók magánéletének és adatainak védelmét.

Négymagos, 2 GHz-es ARM Cortex processzorral, 1 GB DDR4 és 1 GB Flash memóriával, Predator Connect X5 5G CPE dedikált GAME LAN-porttal, egy szabványos LAN-porttal, egy WAN-porttal, USB-vel, valamint SIM-kártyahellyel rendelkezik. Emellett Div TS-9 antenna portok kerültek beépítésre, valamint WPS is rendelkezésre áll a fokozott biztonság érdekében. A fedélzeti USB-port extra szintű rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy külső meghajtók csatlakoztatásával tárolják, továbbítsák és megosszák a dokumentumokat a helyi hálózaton belül.

Predator Connect D5 5G Dongle

A mobil PC-játékosok számára tervezett Predator Connect D5 5G Dongle egy olyan kiegészítő, amely USB 3.1 Type-C porton keresztül felszabadítja a számítógép beépített Intel® Killer™ hálózati megoldásainak lehetőségeit. Amellett, hogy szupergyors 5G sebességet biztosít, és lehetővé teszi a számítógép 5G Wi-Fi hotspotként történő használatát, a hardverkulcs előtérbe helyezi a sávszélesség kiosztását és csökkenti a késést a felhasználó általános játékélményének javítása érdekében. A fedélzeti aktív hűtés biztosítja az eszköz optimális teljesítményszintjének fenntartását. A technikailag felkészültebb felhasználók a Predator Connection Manager segítségével figyelhetik a hálózati kapcsolatokat, és igényeiknek megfelelően módosíthatják a beállításokat, továbbá az Intel® Killer™ DoubleShot Pro programmal kettős csatlakozás is elérhető.

Predator Cestus Gaming Mouse 335 

A Predator Cestus 335 ergonómikus gaming egér PixArt 3370 érzékelővel és 2000 Hz-es lekérdezési frekvenciával rendelkezik, lehetővé téve minden mozdulat, lövés vagy akció pontosságát. Öt színkódolt DPI-szintet tartalmaz, amelyek 19 000 DPI-t tesznek ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák az érzékenységi küszöböket és váltogassanak közöttük. A játékokon kívüli tartalomban történő navigáláshoz egy hipergyors görgetőgombbal böngészhetnek a felhasználók az interneten.

Az egérnek összesen 10 programozható gombja van, így a játékosok gyorsan eltüntethetik az ellenfeleket anélkül, hogy a billentyűzet gyorsbillentyűire kellene hagyatkozniuk. Ezeket a gombokat öt profilba lehet konfigurálni-rendezni, amelyek gyorsan beállíthatók a QuarterMaster alkalmazás elérésével, lehetővé téve a különböző elrendezések tárolását a különböző játékfajták számára.

Előző cikknext@acer 2021: frissül az Acer Orion és Nitro Gaming desktop portfólió
Következő cikkFujitsu: az élénkülő verseny miatt gyors ütemben terjed az automatizáció és a fenntartható gyártás