TechAddikt Hardver Razer Partnerség a Razer és a Team Kinguin közt

Partnerség a Razer és a Team Kinguin közt

 

A Razer és a Team Kinguin, a legelismertebb lengyel esport szervezet egy új, stratégiai partnerséget jelentett be. A hosszú távú együttműködés része a teljes termékpalettára kiterjedő szponzoráció, valamint kooperáció a termékfejlesztés és tesztelés területén.

A Razer mostantól a Team Kinguin exkluzív periféria-partnere, amely ellátja a csapat összes versenyzőjét a legújabb egerekkel, billentyűzetekkel, fejhallgatókkal, és egyéb beviteli eszközökkel, biztosítva, hogy mindig jól felszerelten induljanak a csatába. A Razer emellett eszközökkel látja el a szervezet varsói székhelyű esport központját és gyakorló létesítményeit, elősegíti a két márka közötti tudáscserét, valamint támogató partnerként segíti a jövőbeli kezdeményezéseket és tevékenységeket.

A Team Kinguin játékosai csatlakoznak a Team Razer csapatához, és fontos szerepet kapnak majd az új Razer termékek fejlesztésében és tesztelésében. Gazdag professzionális esport múltjukkal, és a legmagasabb szinteken nyújtott kiváló teljesítményről első kézből szerzett tapasztalataikkal értékes visszajelzéseket fognak nyújtani a Razer csúcsminőségű gamer periféria portfoliójának további tökéletesítéséhez.

“Az esportok egyik úttörőjeként a Razer szüntelenül keresi a támogatható, ambiciózus szervezeteket, amelyeknek segítheti növekedését” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer táralapítója és vezérigazgatója. “A Team Kinguin a folyamatosan fejlődő esport üzlet egyik legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát. Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy szakmai útjuk ezen izgalmas szakaszában kezdhetjük meg a közös együttműködést, és üdvözölhetjük őket a Team Razer kötelékben.”

“Csapatunk büszke a Razerrel történő együttműködésre” – nyilatkozta Giovanni Varriale, a Team Kinguin vezérigazgatója. “Régóta beszélgettünk a terveinkről a Razerrel, és világossá vált, hogy ez egy kölcsönös megértésen alapuló kapcsolat. Hisszük, hogy fontos olyan cégekkel dolgozni, akik közös értékeket vallanak magukénak, és nagyon örülünk ennek a lehetőségnek.”

A Razernél gazdag hagyománya van az esport versenyzőkkel történő együttműködésnek, melynek a világ legnépszerűbb gamer billentyűzeteit, egereit, és mikrofonos fejhallgatóit köszönhetjük. A Razer BlackWidow V2, a világ legfejlettebb mechanikus gamer billentyűzete, a Razer DeathAdder Elite, a világ legkelendőbb gamer egércsaládjának új tagja, valamint az ikonikus Razer Kraken V2 mikrofonos fejhallgató-sorozat is mind professzionális esport versenyzőkkel együttműködésben került kifejlesztésre – hűen a Razer mottójához: For Gamers. By Gamers.

Szólj hozzá!