TechAddikt Hardver Acer Predator Prime az Intel Extreme Masters 11. évadának fináléjában

Predator Prime az Intel Extreme Masters 11. évadának fináléjában

MEGOSZTÁS

Az Intel Extreme Masters (IEM) – a leghosszabb esport megmérettetés-sorozat – 11. évadának hivatalos partnereként az Acer hostolta a évadfináléhoz köthető Predator Prime Talk live TV streamet.

Az esemény masszív résztvevői a csúcsra járatott csapatok, és a világ legnépszerűbb esport címei voltak – az IEM Katowice folytatta az epikus meccsek tradicionális közvetítését, amelyek egyébként újraértelmezték az esport bajnokságokat az elmúlt évek során.

Az eseményre az utánozhatatlan Spodek Arénában került sor, Katowice-ben, Lengyelországban. A játékos esemény két egymást követő hétvégén zajlott, február 25-26, illetve március 3-5 között. Minden játékos résztvevő kizárólag Acer XB241H monitorokon játszott, s mint tudjuk, az Acer Predator brand jól ismert a teljesítmény kapcsán – így kiváló résztvevői lehettek a bajnokságnak.

“Shanghai – Oakland – Korea – Katowice. Az Acer Predator XB241H monitorok több, mint 27 550 kilomért utaztak az Intel Extreme Masters 11. évada alatt, és több, mint 100 ezer órát működtek a játékosok élményét előtérbe helyezve” – mondta Victor Chien, az Acer digitalis kijelző üzletágának első embere. “Elhívatottságunk a törekvés a dizájn és technológia tökéletességére, valamint elsődleges, hogy mindig a legjobb, kompromisszumoktól mentes játékosélményt tudjuk biztosítani” – tette hozzá Chien.

Szólj hozzá!