TechAddikt Notebook Asus Tökéletes notebook, multimédiához: ASUS Zenbook NX500

Tökéletes notebook, multimédiához: ASUS Zenbook NX500

Profi szinten űzzük a fotózást, videózást, ez a szenvedélyünk, minden területen adnánk a minőségre, így az eszközeink kiválasztásánál sem tűrünk kompromisszumot – nyilván.

asus_zenbook_nx500_techaddikt

A kifejezetten multimédiás tartalomfogyasztásra és gyártásra kialakított ASUS Zenbook NX500 minden területen megüti a mércét. Innovatív mérnöki és formatervezési technikákat egyesít, nagy teljesítményű hardverrel. Lévén az első 4K/UHD képernyővel és VisualMaster technológiával felszerelt ASUS noteszgép, a Zenbook NX500 lenyűgözően éles grafikákat jelenít meg, és már ma készen áll a jövőbeni 4K felbontású videók lejátszására.

15.6 hüvelykes, 3840×2160 képpont felbontású IPS panelje minden eddiginél élesebb és részletgazdagabb megjelenítésre képes, és élethűen jeleníti meg a színeket. A gyári színhőmérséklet-beállításokkal tökéletes választás olyan szakemberek számára, akik pontos, konzisztens színhűséget igényelnek a munkafolyamataikban.

A 4K/UHD képernyő mellé a Zenbook NX500 titánfilm bevonatú hangszórói és a Bang & Olufsen ICEpower technológiáját is magában foglaló SonicMaster hangrendszer és külső mélysugárzó gondoskodik a valóban lenyűgöző kép és hang együtteséről, a kivételes élményről. Karcsú, egy tömbből kialakított alumínium házával, keskeny formájával és ezüst színével mindenkinek megakad rajta a szeme.

Az NX500 lelke egy négymagos Intel Core i7 processzor, NVIDIA GeForce GTX 850M grafikával, 8 GB memóriával az elképesztő sebességhez és grafikus teljesítményhez. Az SSD tárolónak köszönhetően pedig csökken a rendszer és az alkalmazások indításához szükséges idő, valamint javul a rendszer válaszkészsége – jobb eredménnyel rövidebb idő alatt.