TechAddikt Notebook Acer Új Acer ENDURO Urban notebook és táblagép kerül piacra

Új Acer ENDURO Urban notebook és táblagép kerül piacra

Az Acer bejelentett néhány új, tartós és strapabíró használatra tervezett eszközt: az Acer ENDURO Urban N3 noteszgépet és az Acer ENDURO Urban T1 táblagépet.

Ezek célja a felhasználók olyan igényeinek kielégítése, amelyek a masszív használatot és hordozhatóságot jelentik utazás során, vagy munkahelyen/otthon. A mindig úton lévő felhasználók kifejezetten értékelni fogják az ENDURO Urban N3 kompakt mivoltát, míg a családok, akik saját maguk irányítják és végzik (otthonról) a tanulást, örömmel fogadják az ENDURO Urban T1 rugalmas felhasználási lehetőségeit.

Acer ENDURO Urban N3 tartós, strapabíró notebook

Az Acer ENDURO Urban N3 (EUN314-51W) egy tartós használatra kifejlesztett, masszív és stressztűrő 14 hüvelykes noteszgép, amelyet új határok felfedezésére, azok feszegetésére terveztek. Elég hordozható ahhoz, hogy útközben hű társ legyen, csupán 1,85 kilogramm és 21,95 milliméter vékony, ugyanakkor számos jól megtervezett tartóssági jellemzőt is tartalmaz, amelyek rendkívül erőteljessé és robosztussá teszik. A laptopot stressztesztelték annak érdekében, hogy megfeleljen a MIL-STD 810H-nak (katonai szabvány) és az IP53 tanúsítványoknak. Mindez azt jelzi, hogy ellenáll a durvább, szélsőségesebb hőmérséklet-tartománynak és leejtéseknek, továbbá ellenáll a pornak és a víznek is. Figyelemre méltó funkciókkal is fel lett vértezve az eszköz, mint például a minden sarkon található bumper-kialakítások, a vízálló IO-csatlakozók, vagy az egyedülálló Aquafan vízálló ventillátor-technológia gondosan megtervezett vízelvezető rendszerrel.

Ez a messzemenően strapabíró laptop akár 11. generációs Intel® Core i7 processzort is tartalmazhat, amely rengeteg energiát biztosít a napi munka során felmerülő események teljesítéséhez. Emellett akár NVIDIA® GeForce MX330 GPU-val is kapható az eszköz, mellé akár 1 TB-os SSD és 32 GB DDR4 RAM is konfigurálható. A teljes funkcionalitású USB Type-C port, a Thunderbolt ™ 4, az SD-kártyahely és az Intel® Wi-Fi 6 (Gig +) mindent biztosít, amire a felhasználóknak szüksége lehet a remek a csatlakoztathatósághoz, miközben 13 óra akkumulátor-üzemidő és FHD (1920 x 1080) 450 nit fényerővel rendelkező IPS kijelző biztosítja a remek felhasználói élményt.

Acer ENDURO Urban T1 strapabíró tablet

Az Acer ENDURO Urban T1 (EUT110) egy tartós, strapabíró 10 hüvelykes táblagép, amelyet családok számára terveztek a mindennapi, városi életmódhoz. A készülék karcsú és masszív kialakítású: bár csak 595 gramm súlyú és 9,8 mm vékony, rendkívül robosztus, ráadásként IP53 por- és vízálló is, valamint a MIL-STD 810H szabványnak is eleget tesz. Az ütésálló anyagokból készült burkolat bumperekkel megerősített sarkokat kapott, és az IO portok, hangszórók és gombok védelmét szolgáló vízálló kialakítás miatt a készülék elég masszivitással rendelkezik ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi élet szélsőségesebb kihívásainak is.

A tablet 1920 x 1200 pixel felbontású, 10 pontos érintőképernyője 450 nit fényerővel rendelkezik, így a felhasználók még kültéri környezetben is  optimálisan élvezhetik a tartalmakat. Az Antimicrobial Corning Gorilla Glass kijelző egy speciális ionos ezüst komponenssel rendelkezik, amely segít megvédeni és tisztán tartani a kijelzőt, miközben olyan funkciók is rendelkezésre állnak, mint a kétsávos Wi-Fi, a 2MP frontoldali, valamint az 5MP hátlapi kamerák. Mindez lehetővé teszi, hogy a lehető legpraktikusabb társ legyen például a szabadban történő tanuláshoz. Akár 8 órás akkumulátor-üzemidővel, Android 10 (Go edition) operációs rendszerrel és négymagos processzorral az Acer Enduro Urban T1 mindenhová elkísérheti tulajdonosát, kompromisszumok nélkül.

Előző cikkTest Drive Unlimited Solar Crown trailer érkezett, a játék 2021 júliusában jelenik meg
Következő cikkRed Dot 2021: négy díjat is bezsebelt a Philips