TechAddikt Notebook Asus Vékonyabb, könnyebb és elegánsabb lett az ASUS Transformer Book T100HA

Vékonyabb, könnyebb és elegánsabb lett az ASUS Transformer Book T100HA

A még vékonyabb és még könnyebb, ráadásul akkumulátorról akár 12 óráig használható ASUS Transformer Book T100HA egy elegáns, ultrakönnyű 10.1 hüvelykes noteszgép funkcionalitását és egy szupervékony táblagép kényelmét egyesíti.

asus-t100-ha-techaddikt

Az energiatakarékos használathoz optimalizált kialakítás révén a gép elképesztő ideig, akár 12 órán át is használható szünet nélkül akkumulátorról – vagyis tökéletes a folyamatos jövés-menéssel járó életstílushoz. Mivel a T100HA egész nap bírja, nem kell folyamatosan a konnektorokat keresgélni, egyszerűen ott és akkor használhatjuk, ahol szükségünk van rá, és még az újratöltés is szupergyors az ASUS BoostMaster technológiával – kilencven perces működéséhez szükséges töltöttség eléréséhez, mindössze 15 perc töltésre van szüksége.

A T100HA lelke a legfrissebb négymagos Intel Atom x5 processzor, amely simán kezeli a mindennapos feladatokat és kétszer akkora grafikus teljesítményre képes, mint a korábbi generáció.

A 10.1 hüvelykes IPS érintőképernyőn a képek tisztán és élesen jelennek meg. A táblagép rész 20%-kal vékonyabb, mint az elődje, mindössze 8,45 mm vastag, és a súlya is csökkent, csupán 580 g. A készülék strapabíró alumíniumbevonatos fedele letisztult és elegáns külsőt kölcsönöz.

Az erős és megbízható mágneses zsanér automatikusan megfelelő helyzetbe igazodik a dokkoláskor, így a noteszgép- és a táblagép-állapot között azonnal és egyszerűen lehet váltani. Minden ASUS Transformer Book T100HA előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel és Microsoft Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile és OneNote) alkalmazásokkal érkezik.