TechAddikt Hardver Razer Vezeték nélküli notebook egeret mutatott be a Razer

Vezeték nélküli notebook egeret mutatott be a Razer

A Razer Atheris az elsőszámú mobil termelékenységi egér, amely a világ leghosszabb akkumulátoros üzemidejével, és játék-minősítésű vezeték nélküli teljesítménnyel rendelkezik.

A Razer bejelentette a Razer Atheris-t, az ultimatív vezeték nélküli notebook egeret, amely a világ leghosszabb akkumulátor üzemidejével, valamint lag-mentes, vezeték nélküli, gamer minősítésű teljesítménnyel rendelkezik.

A mobil munkára és játékra tervezett, minden versenytárs üzemidejét felülmúló Razer Atheris akár 350 órás folyamatos használatot tesz lehetővé, mindössze két darab AA elemmel, így a leghosszabb meetingeket, és a legintenzívebb játékpartikat is bírja szuflával.

A Razer Atheris a Razer saját fejlesztésű, vezeték nélküli adaptív frekvencia technológiával (Adaptive Frequency Technology – AFT) rendelkezik, amely átvitelével az iparág legmegbízhatóbb és legstabilabb kapcsolatát teszi lehetővé. Az AFT egy, az egérben elhelyezhető, kompakt USB dongle-en keresztül érhető el, emellett pedig Bluetooth LE kapcsolat is rendelkezésre áll az USB portot nem tartalmazó eszközök számára.

7200 DPI-s optikai szenzorával a Razer Atheris lenyűgöző pontosságra képes, akár több, nagyfelbontású monitoron történő használat során is, és tisztességtelen versenyelőnyt biztosít a munka és a játék során. Karcsú és kompakt, kétkezes kialakítása révén a Razer Atheris mind a jobb-, mind a balkezes felhasználók számára megfelelő választás.

“Úgy hoztuk létre a Razer Atheris-t, hogy az a tökéletes hatékonyságú, mobil egér legyen, amellyel a felhasználók minden szituációban a legjobbat nyújthatják – legyen szó a tárgyalóról, vagy a játékarénáról” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “A páratlan megbízhatóságú Razer Atheris mind teljesítményben, mind üzemidőben túltesz a versenytársakon.”

Szólj hozzá!