TechAddikt Hardver Acer Acer H257HU: látvány határok nélkül

Acer H257HU: látvány határok nélkül

Az Acer bemutatta új, 25 col képátlós H257HU monitorát, kávamentes kialakítással, WQHD felbontással. Kétségtelen: a stílus és a funkcionalitás találkozik.

acer_h257_hu_techaddikt

Az Acer H257HU futurisztikus, szálcsiszolt fém borítású talppal rendelkezik. Mindemellett a felső rész csillogó és egyben fényes ezüst vonalvezetést hordoz, még inkább egyedivé és dögössé téve az eszközt, úgy, hogy még tapintásra is kellemes az anyaghasználat összhatása. Az alumínium előlap és a középkeret hihetetlenül vékony, míg a hátlap feketén csillog – mindez garantálja a prémium hatást. Mi több, a Zero Frame dizájnnak és az IPS technológiának köszönhetően a betekintési felület növekedett, akár multimonitor beállítással, vagy épp nagy látsógögekből nézve. A WQHD (2560 x 1440) felbontás, a 100.000.000:1 kontrasztarány és a gyors, mindössze 4 ms válaszidő garantálja a vásárlókkal, hogy a gyors akció jellegű tartalmak, valamint a legújabb játékok is zökkenőmentes vizualitást nyújtanak.

Ez a megjelenítő tökélyre csiszolt hangélményt is nyújt, köszönhetően a TrueHarmony és a DTS surround technológiák alkalmazásának. Az Acer TrueHarmony fokozott basszust, minimalizált torzítást és rétegzett hanzást ígér, a testre szabható ekvalízer optimalizálja a frekvencia egyensúlyt, úgy, hogy a mozifilmek életszerűvé váljanak, a daloknak még nagyobb hangmélységük legyen; a DTS hangzás pedig tiszta, szűrt hanghatásokkal ruházza fel a monitor hátulra helyezett hangszóróit.

Az Acer H257HU kijelző fel lett szerelve HDMI 2.0 porttal, mellyel akár 18Gbps sávszélességgel bír, s teljes mértékben megfelel a piac által támasztott követelményeknek maradéktalanul. További két aljzat is igénybe vehető: hagyományos DVI, illetve a manapság egyre elterjedtebb DisplayPort 1.2 szabvány is.

Ha mindez nem lenne elegendő, az Acer H257HU EyeProtect techológiát is tartalmaz, mely segítségével a szem fáradásának védelme biztosított, mellé a legkomfortosabb és összetettebb vizuális élményt nyújtja.

– Villódzásmentes technólógia, mely segít megszüntetni a kép villanásait, az ultribolya filter redukálja a káros sugárzásokat, mely a szemet hosszú távon károsíthatja.

– Alacsony fényerő, mely által a felhasználók akár 15 százalékosra is beállíthatják a fényerőt, alacsony fényviszonyok közti környezetben.

– ComfyView techológia, mellyel alacsony a betükröződés külső fényforrások által.