TechAddikt Notebook Asus Akár 11 órás használatot ígér az ASUS Transformer Book T100

Akár 11 órás használatot ígér az ASUS Transformer Book T100

Az ASUS Transformer Book T100 fém változata egy visszafogottan elegáns, strapabíró, remekül hordozható gép, amely 10,1 hüvelykes windowsos táblagépként is funkcionál.asus_transformer_book_t_100_techaddikt

 

Csak vegyük ki a táblagépet, forgassuk könnyedén böngészéshez, játékhoz, vagy dokkold, használjuk ki a kényelmes billentyűzetet és az intelligens gesztusokat felismerő touchpadet. Akár otthoni használatra, egyetemre, vagy sok jövés-menéssel járó munkához is rendkívül jól kihasználható ez az alig több mint egy kilós kis 2 az 1-ben eszköz.

Hatékony energiafelhasználásának köszönhetően reggeltől estig, akár 11 óra hosszat is kibír egy töltéssel. A T100 választásával a Microsoft Office 365 – Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, Publisher és OneNote – 1 éves előfizetéséhez is hozzájutunk, így irodai vagy iskolai feladatokra is azonnal készen áll. Felhasználási szokásainknak megfelelően 32 vagy 64 GB-os belső tárhellyel, vagy akár 500 GB-os, a dokkolóba elhelyezett kiegészítő tárhellyel is választhatjuk.