TechAddikt Mobileszköz Acer Bemutatták az első Acer Windows 8.1 okostelefont, az Acer Liquid M220-at

Bemutatták az első Acer Windows 8.1 okostelefont, az Acer Liquid M220-at

Az Acer ma, az MWC 2015-ön leleplezte az új Liquid M220 okostelefont, az első Liquid terméket, mely Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel lett felvértezve.

acer_liquid_m220_techaddikt

“Nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk első Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel felszerelt termékünkjet, amely természetesen a jövőben frissíthető lesz Windows Phone 10-re” – magyarázta ST Liew, az Acer okostelefon-üzletágának első embere. “Ez a legjobb pillanat, amikor az Acer csatlakozhatott a Windows Phone ekoszisztémájához, mivel egy gyorsan növekvő népszerűséggel bíró irányzatról van szó, mind telefonok, mind pedig a PC-k terén.” – tette hozzá.

Azok számára fejlesztette az Acer az Acer Liquid M220 modellt, akik tökéletes egyensúlyt keresnek a Windows alapú mobilélmény és a felhasználóbarát mivolt közt. Hasznos és egyszerű kiegészítő opciókkal, mindazon vásárlóknak, akik folyamatosan úton vannak – ideális választás lehet. 4 col képátlós, 223 pixel/col (PPI) kijelzővel a kompakt Acer Liquid M220 masszív multimédiás élményt ígér, a dupla kameráknak köszönhetően tökléletesen alkalmas arra, hogy fotókat vagy videókat készíthessünk, mindezt menet közben. A Liquid M220 nagyszerűen használható tehát, és még nagyszerűbben szabható testre a Windows Phone 8.1 OS-hoz tartozó applikációkkal, mint például a OneDrive, a Skype, az Office vagy épp a Cortana.

“Most, hogy megjelentettük Windows alapú okostelefonunkat, elmondhatjuk, hogy az Acer választékában található meg a legtöbb Windows alapú eszköz az iparágban” – fogalmazott Liew.

“Az Acer Liquid M220 bemutatásával eljött az idő, amikor büszkén mondhatjuk, hogy az Acer kibővítette Windows alapú eszközeinek portfólióját, melybe mostantól az okostelefonjaink is beletartoznak” – mondta Peter Han, a Microsoft nemzetközi OEM termékmarketing managere. “Mindezek tekintetében egy teljesen átfogó Windows éményre alapuló portfóliót tudhatunk a piacon, még több felhasználót becélozva” – egészítette ki mondandóját Han.

Igazán pulzáló stílussal

Az Acer Liquid M220 dizájnja legalább annyira összetett és csodálatos, mint a készülék funkcionalitása. A szofisztikált felület textúrája a Thai Ezüst által inspirált, a középen elhelyezkedő ezüsttel futattott keret piramis jellegű, még több eleganciát kölcsönözve a terméknek. A hangerőszabályozó és power gombok is stílusosan lettek kialakítva az elhelyezkedést illetően, egyszerű kitapintani, s komfortos egykezes használatot biztosít.

Nagyszerű kamerák

Míg a hang- és videóhívások garantálják a felhasználóknak, hogy mindig kapcsolatban lehessenek egymással, addig az 5 MP felbontással remekelő autofókuszos központi objektív, valamint a 2 MP előlapi kamera lehetővé teszi, hogy mindig megörökíthessünk a legjobb pillanatokat. A központi kamera akár 89 fokos látószöge szinte minden helyzetben otthonosan teljesít, így a Liquid M220 valóban alkalmas arra, hogy minden helyzetben kiváló tars legyen, akár fotózásról, akár a képek megosztásáról legyen szó!

Egyszerű működés

A Windows Phone 8.1 operációs rendszer mindig is egy produktív alternatívát jelentett az egyéb OS-ek tekintetében: extrém módon intuitív és egyszerű személyre szabni, mivel a legtöbb PC és laptop Windows alapú, szerte a világon – mivel az okostelefonok is már-már családtagnak minősülnek, ezért fontos az integrálhatóság, illetve a konnektibitás egyéb eszközökhöz. Letisztult felület, számos alakíthatóságra hajazó opcióval: akár ha színekről, kiosztásról van szó, nincs akadály. Mindezek mellett folyamatos a kapcsolattartás lehetősége a családdal és barátokkal – könnyebb, mint valaha.

Kiegészítők és csatlakoztatott eszközök – még több öröm

Mind a Liquid Leap, mind pedig a Liquid Leap+ okoskarkötők kompatibilisek a Windows Phone 8.1 rendszerrel, úgyhogy ideális párosítást jelentenek mindazok számára, akik egészségcentrikus életet élnek, fitnesz trackinget, realtime értesítéseket, valamint zenehallgatási lehetőséget keresve, mindezt egy eszközben. A Liquid M220 számos opcionális kiegészítővel rendelkezik, a színes flipes előlapoktól a színes telefontokokig.