TechAddikt Notebook Acer Az Acer Aspire R a legújabb átalakítható 11.6 colos notebook

Az Acer Aspire R a legújabb átalakítható 11.6 colos notebook

Az Acer a napokban jelentette be legkisebb alternatíváját az átalakítható notebook portfóliójában. Az Aspire R 11 11.6 col képátlóval érkezik. Ez a kompakt notebook kis helyen elfér, 360 fokban forgatható, négy módozatban használható alkotásra, megosztásra. Akár 8 órás akkumulátor-üzemidejével egész nap használhatja a tulajdonosa, menet közben is.

acer_aspire_r11_techaddikt

Az Acer Aspire R 11 egyedi textúrájú külsővel és kifejező belső oldallal lett felvértezve, jól ötvözve a funkcionalitást a vizualitással. A termék kék (sky blue) és fehér (cloud white) színekben is elérhető, jó minőségű képmegjelenítéssel, 11.6 col átmérőjű HD érintőképernyővel érkezik. A képernyő Zero Air Gap technológiára épül, valamint ellenálló Gorilla Glass felülettel lett ellátva.

Az Acer Aspire R 11 Intel Pentium processzorral, illetve Intel HD grafikus lapkával domborít, s akár 8 GB DDR3L rendszermemóriával is felszerelhető. Az 1 TB HDD pedig csak hab a tortán. Az eszköz tartalmaz továbbá egy Acer Crystal Eye HD webkamerát is, beépített SD kártyaolvasót, USB 3.0 és USB 2.0 aljzatokat, teljes értékű HDMI és VGA portokkal egyetemben. Az Aspire R 11 támogatja az ingyenes Windows 10 frissítést is.

Négy mód, mindehol és mindenkor

A különleges és egyedi kialakítású 360 fokban elforgatható zsanér lehetővé teszi, hogy az Aspire R 11 gördülékenyen tudjon váltani notebook, táblagép, sátor, valamint kijelző módok közt, növelve a termelékenységet, a munkavégzést, a tanulás hatékonyságát, valamint a szórakoztatás lehetőségét. A zsanér remekül illeszkedik környezetébe, az eszköz jól csukható és nyitható, úgy, hogy stabil is tud maradni. Plusz, a képernyő érintésével sem mozdul el, megtartja fix pozícióját.

Az Acer Aspire R 11 tiszta audio hangzással bír, finoman összehangolva a képi megjelenítéssel, csúszásmentesen, szinkronban.

Külső hangszórók sem szükségesek: íme, az Acer TrueHarmony

Az Acer Aspire R 11 a legújabb TrueHarmony audio technológiát vonultatja fel. Az Acer egyedülálló megoldása jól kombinálja az innovatív hardver- és szoftver fejlesztéseket. Az Acer TrueHarmony életszerű hangvisszaadást garantál, mely a szórakoztatást magasabb szintekre emeli. Az újonnan fejlesztett hangszórók masszív hangzást, szélesebb tartományú basszust és minimalizált torzítást eredményeznek. Az ekvalízer optimalizálja a frekvencia-egyensúlyt, így ténylegesen elérhető, hogy a mozifilmek életre keljenek, a zenének mélyebb hatása legyen, valamint a játékok méginkább mély benyomást keltsenek.

A BluelightShield technológia jobb olvashatóságot eredményez, védve a szemet

Az Acer Aspire R 11 tartalmazza az Acer BluelightShield technológiát, mellyel redukálható a szem károsodása az ultraibolya sugárzások kiszűrésével.

  • Low Reduction: csökkenti az ultraibolya sugárzást (LED háttérfény), 18 százalékkal
  • Mid Reduction és High Reduction: a fentieket 36, illetve 54 százalékkal csökkenti
  • Long Hour mód: hosszabb használat esetén véd a szem károsodása ellen

Precíz és intuitív irányítás

Az Acer által kivitelezett precíziós érintőpad megtalálható az Aspire R 11 modellen is. Mindennek köszönhetően növekszik a Windows élmény, beleértve az érintőpad gesztusokat is.