TechAddikt Notebook Acer Az Acer bemutatta a TravelMate X3 notebook sorozatot

Az Acer bemutatta a TravelMate X3 notebook sorozatot

Az Acer bejelentette legújabb TravelMate X3 kereskedelmi notebook sorozatát. A termékek kicsi és közepes vállalkozások számára lettek kifejlesztve, valamint azoknak a profi felhasználóknak, akik stílusosan szeretnének dolgozni.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-003

Itt van tehát a sorozat 14 colos tagja, a TravelMate X349 modell, mely egy modern, erezett fémes hatású dizájnt kapott – stílus lett ötvözve a fejlett technológiával. Azoknak lett tervezve, akik egy igásló notebookot képzeltek el maguknak, ami stílusosan szép, és mellé osztályelső teljesítményt is képes nyújtani. S akkor még nem beszéltünk a hordozhatóságról és a biztonságról.

Menetközbeni produktivitásra kiélezve

Kecses, teljesen alumínium borítást kapott a termék. Az Acer TravelMate X349 kifejezetten jól hordozható, a súlya mindösszesen 1.53 kilogramm, a vastagság pedig alig 18 milliméter. Hatodik generációs Intel Core processzorokkal lettek szerelve az eszközök, akár 8GB DDR4 RAM is elfér bennük, és még 512GB kapacitással rendelkező SSD is rendelhető hozzájuk. Annak ellenére, hogy a teljesítmény lenyűgöző, akár 10 órás akkumulátor üzemidőt is elérhetünk, ezáltal ténylegesen megvan a támogatás a produklivitáshoz. A TravelMate X349 Windows 10 Pro oprendszerrel érkezik.

Professzionális szintű használat

A TravelMate X349 14 col képátlós kijelzője full HD támogatást kaptt. A panel IPS technológiára épül. kristálytiszta megjelenítést garantálva, legyen szó dokumentumokról, weboldalakról, bármiről szinte. A kijelző egyébként 180 fokban teljesen látható, ezért alkalmas például kis csoportok megbeszéléseihez.

A TravelMate X349 LED háttérvilágítású billentyűzete garantálja a felhasználóknak, hogy mostoha fényviszonyok közt is egyszerűen gépelhessenek, például repülőkön, vonatokon. A billentyűzet egyébként ergonómikus, egyszerű használatot tesz lehetővé.

A TravelMate X349 egyébként előtelepített Skype Business csomaggal érkezik, szabad kommunikációt biztosítva. A társított 720p HDR webkamera révén magas minőségű videokonferenciák bonyolíthatók. A TravelMate X349 USB Type-C portot is tartalmaz, ezáltal akár kettő 4K kijelzőt is társíthatunk, nem beszélve a számos többi lehetőségről.

Fejlett szoftver és védelem

Prémium kivitelének köszönhetően a TravelMate X349 kivételes szoftverekkel és biztonsággal van felvértezve. Az integrált ujjlenyomatolvasó támogatja a Windows Hello-t a gyors és biztonságos belépéshez, az eszközt így egyetlen érintéssel lehet unlockolni. Trusted Platform Module 2.0 lapkával is fel let szerelve, növelve a platform integritást, és a hardver alapú védelmet (jelszavak, titkosítás). A TravelMate X349 megkapja az Acer ProShield Manager alkalmazást is, mely nagyszerű hátteret nyújt a biztonságos adattároláshoz. Az Acer Office Manager szintén rendelkezésre áll, mellyel a dokumentumok titkosíthatók hatékonyan.