TechAddikt Híradástechnika Acer CES 2020: Acer B250 hordozható LED projektor, stúdióhangzással

CES 2020: Acer B250 hordozható LED projektor, stúdióhangzással

Az Acer bejelentette új B250i hordozható LED projektorát a CES 2020 keretein belül, amely egy stúdióhangzással felruházott all-in-one, „fogd és vidd magaddal bárhová” eszköz.

Ez a kompakt készülék lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül, 1080p-ben valósulhasson meg a vetítés, autofókusszal és kiváló hangminőséggel rendelkezik. Mindez egy hordozható eszközben, amely egyszerűen szállítható egy táskában, hátizsákban. Az eszköz olyan felhasználóknak ideális, akik egy könnyedén kezelhető szórakoztató eszközt keresnek, amely kitűnő audiovizuális értékekkel rendelkezik – s mindez nem megy a szállíthatóság rovására.

Hordozható szórakoztatóközpont kiváló hanghűséggel

Az eszköz mérete mindössze 200x200x80 mm, a súly csak 1450 gramm. Az Acer B250i arra lett tervezve, hogy olyan szórakoztatóközpontot kapjunk, amely könnyedén befér egy hátizsákba vagy egy táskába. Az összeszerelés-üzembehelyezés gyors, és bárhol használatba vehető. A kompakt méretű projektor kettő 5W-os hangszórót is kapott, hozzá a Waves Maxx Studio és az Acer TrueHarmony technológiák társulnak. Mindez nem csak impresszív hangzást nyújt, de kiemeli a mély hangszíneket is a még tisztább harmónia érdekében. Így ha például az estét egy karaoke-programmal töltenénk barátainkkal egyetemben, vagy egy prezentációt vezényelnénk le az előadóteremben vagy egy üzleti meetingen, a B250i teljesítménye lenyűgöz mindenkit.

Magas minőségú full HD felbontás a remek LED technológiának és az autofókusznak köszönhetően

Az Acer B250i gyönyörű 1080p full HD vetítést biztosít, pontos autofókusszal, mindezt egyetlen gombnyomásra. A fényerő 1000 ANSI Lumen, a kontrasztarány 5000:1, ráadásul szélestartományú 120% Rec.709 színskálával lett felvértezve. A B250i LED modulja akár 30000 órás élettartammal képes rendelkezésre állni, az izzó higanymentes, költséghatékony és környezetbarát egyben.

Kapcsolódás, vetítés: vezetéken és vezetékmentesen

A B250i számtalan módot kínál a kapcsolódáshoz, vezetékesen és vezeték nélkül egyaránt. A vezetékmentes képernyő-tükrözés Wi-Fi-n át érhető el, mind Android, mind pedig iOS felhasználók számára. Ugyanakkor sztenderd HDMI porton keresztüli adatátvitel is rendelkezésre áll, így könnyedén megjeleníthető egy asztali PC vagy épp egy laptop tartalma. Az USB Type-C (kijelző és töltés), valamint a Type-A portok szintén rendelkezésre állnak, támogatva a videojelek küldését. A B250i azonnal készen áll a használatra, amint kicsomagoltuk dobozából, nem szükséges semmilyen szoftver a képernyőtükrözéshez vagy a közvetlen multimédiás tartalom lejátszásához.