TechAddikt Notebook Acer Computex 2017: hihetetlenül vékony Acer Predator Triton 700, NVIDIA GeForce GTX 1080-nal

Computex 2017: hihetetlenül vékony Acer Predator Triton 700, NVIDIA GeForce GTX 1080-nal

A régóta várt Predator Triton 700 ultravékony gaming notebook az Acer nagy durranása és fókuszterméke az idei, 2017-es Computexen. Hihetetlenül vékony dizájn, a legújabb grafikus megoldások és processzorok, valamint iparágvezető hűtési technológiák jellemzik.

A Predator Triton 700-ba a legújabb, túlhajtható NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikuskártya került, valamint hetedik generációs Intel Core processzorok erősítik a hardvert. Mindez egy olyan 18.9 milliméter vékony alumínium tokozásban, amely hihetetlenül intuitív, ráadásul az Acer iparágvezető AeroBlade 3D ventillációs rendszerét is hordozza (fémből készült ventilator-lapátokkal). Ennek köszönhetően 35 százalékkal növekedik a levegő áramoltatása, viszont kevesebb helyet foglal az átlaghoz képest a hűtésrendszer az eszközben. Kettő NVMe PCIe SSD RAID 0 konfigurációval, illetve akár 32GB DDR4 2.4 GHz RAM is megtalálható, mindezeket azért, hogy a teljesítmény csúcsra járatható legyen.

Annak érdekében, hogy a játékélmény mindent elsöprő legyen, a VR-ra felkészített Predator Triton 700 kitűnő fényerejű, magas színhűséggel felvértezett 15.6 col képátlós full HD IPS kijelzőt kapott, NVIDIA G-SYNC támogatással a még tisztább, simább megjelenítésű játékélményért. A Dolby Atoms surround hangzás, valamint az Acer TrueHarmony masszív hangélményt nyújt gazdag akusztikával, míg a Skype for Business beszélgetések is kristálytiszták és lagmnetesek lesznek.

Több erőteljes kiegészítő opciót, funkciót tartalmaz a notebook. Ezek egyike a Killer DoubleShoot Pro hálózatkezelés és a Thunderbolt 3 kapcsolódás, ezek együttesen akár 40Gbps sebességet is nyújthatnak, míg dual 4K video kimenet-támogatás is rendelkezésre áll. A Predator Triton 700 ezen felül 2 darab USB 3.0 porttal (kikapcsolt módban is töltés funkcióval) rendelkezik, ehhez hozzájön 1 darab USB 2.0 port, egy HDMI 2.0 aljzat, egy DisplayPort csatlakozó, és egy gigabites Ethernet aljzat azoknak, akik inkább a vezetékes kapcsolódást preferálják inkább. A hálózatkezelés Killer DoubleShot technológiával lett felruházva, mely mindig a leggyorsabb hálózati kapcsolatot részesíti előnyben (Ethernet és vezeték nélküli).

Az új ultravékony Predator Triton gaming notebook széria első modelljeként a Predator Triton 700 visszafogott, minimalista dizájnt hordozó fekete burkolattal rendelkezik, párhuzamos, egyenes kontúrokkal és szögletes sarkokkal. Nagy méretű, Corning Gorilla Glass alapú felület található a billentyűzet felett, amely alapvetően a notebook hűtésének rendszerét fedi, és teszi láthatóvá az AeroBlade 3D ventilátort, és öt hővezető csövet – a felület emellett precíziós érintőpadként is funkcionál.

Természetesen nincs gaming notebook mechanikus bilentyűzet nélkül, amely felhőtlen gépelési élményt nyújt gyors válaszidőkkel. A billentyűk RGB háttérvilágítással rendelkeznek, és külön-külön is programozhatók.

A PredatorSense szoftver lehetővé teszi a játékosoknak, hogy teljes mértékben irányítás alá vehessék és testre szabhassák a Predator Trtion 700 tulajdonságait, lényegiségét egyetlen központi interfészen keresztül – beleértve a fénykezelést, hotkey-ket, ventilátor kontrollt, és a teljes rendszer-monitorozást is.