TechAddikt Notebook Acer COMPUTEX 2019: új Acer Nitro 5 és Swift 3 notebookok, 2. generációs...

COMPUTEX 2019: új Acer Nitro 5 és Swift 3 notebookok, 2. generációs AMD Ryzen mobil processzorokkal

Az Acer bemutatta 2. generációs AMD Ryzen mobile processzorokkal, valamint Radeon Vega grafikus lapkával szerelt Nitro 5 gaming notebookját, továbbá a Swift 3-at, amely egy vékony és könnyed laptop. Mindkettő erőteljes és hatékonyságot hordoz, lenyűgöző látvánnyal, streamelésre és játékra kihegyezve, reszponzív számítási teljesítménnyel.

A Nitro 5 akár 2. Generációs AMD Ryzen 7 3750H processzorokkal, Radeon RX 560X grafikával is érkezhet, kivételes teljesítményt garantálva. A felhasználók lenyűgöző látványvilágot, reszponzív teljesítményt kapnak az új AMD technológiának köszönhetően. Mindez lehetővé teszi, hogy a felhasználók élvezhessék kedvenc játékaikat kivételes felbontásban, 15.6 col képátlós full HD IPS kijelzőkön, 144Hz-n, impresszív 80 százalékos kijelző-burkolat aránnyal. A Nitro 5 segítségével gördülékenyen mehet a játékmenet sreamelése, ehhez a gigabites Wi-Fi 2×2 MU-MIMO támogatás nyújt hathatós segítséget. A felhasználók csatlakoztathatnak HDMI 2.0, USB Type-C 3.1 Gen 1 és egyéb más támogatással bíró perifériákat.

A Nitro 5 dupla ventilátorokat kapott Acer CoolBoost technológiával, dupla légkivezetőkkel. Így a notebook hűvös tud maradni még a hosszabb játék esetében is. A CoolBoost 10 százalékkal emeli a CPU és a GPU hűtését.
Mindezeken felül a termék megkapta az Acer Network Optimizer-jét is, amely optimalizálja az online játékélményt. Speciálisan konfigurált GUI is rendelkezésre áll, ez segít a felhasználóknak abban, hogy a leginkább optimális sávszélességet tudják beállítani a legtökéletesebb pillanatokért.

Akár 2. generációs AMD Ryzen 7 3700U CPU-val, Radeon Vega grafikus lapkával is beszerezhető a Swift 3 notebook, mely erőteljes hatékonyságot garantál. Opcionálisan azonban a masszív Radeon 540X grafikus lapka is választható, így a célközönség megkapja azt a szükséges maximum teljesítményt, amelyet igényel a még erőteljesebb munkavégzéshez, mint a videóvágás vagy épp az esetenkénti játék.

A Swift 3 1 colos FHD IPS kijelzővel rendelkezik, kecses alumínium dizájnnal, a legújabb teljesítményre fókuszáló technológiákkal, szem előtt tartva a konnektivitást. A súly mindössze 1.45 kilogramm, ehhez 17.95 mm vékonyság társul.