TechAddikt Notebook Acer Frissült az Acer Aspire V Nitro sorozat, megújultak az Acer Aspire V...

Frissült az Acer Aspire V Nitro sorozat, megújultak az Acer Aspire V 13 notebookok is

Az Acer ismét újdonságokat jelentett be, alapvetően a teljesítmény jegyében: az Aspire V Nitro sorozatú notebookok, valamint az Aspire V 13 notebookok estek át megújuláson, melyek a hatodik generációs Intel Core processzorokat rejtik. Az új modellek alumínium fedőlapokkal és fejlett nano-imprint technológiával lettek felvértezve egy igazán egyedi érzet végett.

acer_aspire_v_nitro_2015_ifa_techaddikt

Lenyűgözően gyors kapcsolódás, vezetékkel, vezeték nélkül

A frissített Aspire V Nitro sorozatú notebookok és az Aspire V 13 a legújabb USB 3.0 Type-C portot tartalmazza, míg a Black Edition Aspire V Nitro modellek Thunderbolt 3 támogatással bírnak, mely az USB Type-C megoldását 40Gb plusz sebességgel ruházza fel. Minden modell Qualcomm VIVE 2×2 802.11ac Wi-Fi-t kapott, Qualcomm MU vagy EFX MU-MIMO technológiákkal, lehetővé téve a háromszor gyorsabb sebességet letöltések terén, ha összehasonlítjuk a hagyományos 802.11ac termékekkel. A MU-MIMO hálózatok több kapcsolódást bírnak el párhuzamosan, így sokkal hatékonyabb a teljesítmény.

“Az elkötelezett felhasználók még inkább erőteljes és hatékony notebookokat akarnak alkalmazásaik futtatásához, mint a játékok, 4k video streamek, letöltések, és egyebek” – mutatott rá Rahul Patel, a Qualcomm vezérigazgatója. “A Qualcomm MU-MIMO technológiájával az Acer V-Nitro sorozat csúcsteljesítményt nyújt a Wi-Fi kapcsolódás terén” – tette hozzá.

Aspire V Nitro sorozat – pörgősen éld az életet

Az Aspire V Nitro sorozatú notebookok mind mély benyomást tesznek a felhasználókban, már cask azért is, mivel tetszetős külsejük mellett meggyőző erőtartalékokkal bírnak. Hatodik generációs Intel Core processzorokkal a 2015-ös Aspire V Nitro sorozat akár 32 GB DDR4 rendszermemóriát képes kezelni, NVIDIA GeForce VGA vezérlőkkel rendelkezik, SATA III SSD/SSHD/HDD tárhely opciókkal. A Black Edition modellek NVIDIA GeForce GTX960M grafikát kaptak, akár 4 GB GDDR5 dedikált memóriával.

“Az Acer Aspire notebook széria a legújabb hatodik generációs Intel Core processzorokkal let szerelve, erős teljesítménnyel és hosszú akkumulátor üzemidővel a legjobb élményért” – mondta Kirk Saugen, az Intel egyik első embere. “Az Intel és az Acer hosszú közös múltra tekint vissza, mindig új technológiákat biztosítva a felhasználóknak.”

A 2015-ös frissített 17 és 15 colos Aspire V Nitro modellek egyedi küllemmel bírnak, valamint jelen van az erőteljes adóvevőként üzemelő antenna-technológia is. Ezzel 360 fokos Wi-Fi lefedettséget kap a termék. Az Acer TruHarmony Plus Dolby-val megspékelve négy beépített hangszórón keresztül közvetíti a masszív hangélményt, játék, film, zenelejátszás kapcsán.

Aspire V 13 sorozat – stílus és teljesítmény elegye

Az új Aspire V 13 notebookok a hatodik generációs Intel Core processzorokkal lettek felszerlve, Intel HD grafikával, valamint 16 GB DDR3L fedélzeti memóriával rendekeznek. A notebookok két stílusos színben érhetőek el, Steel Black és Platinum White elnevezéssel. 19.65 mm vékonyság, 1.5 kg súly jellemzik; mindezek lehetővé teszik, hogy táskánkba különösen egyszerűen helyezhessük be az eszközt. 8 órás akkumulátor üzemideje pedig a felhasználóknak egész napon át hozzáférhetővé teszi.

Az Aspire V 13 tartalmazza az Acer CrystalEye HD webkamerát, és a Skype for Business alkalmazást is, melyek segítségével zökkenőmentes kapcsolattartást eszközölhetünk. A négy USB aljzat tág körű kapcsolódási lehetőséget jelent, míg a két erőteljes hangszórók Dolby Audio technológiája moziszerű hangélményt kínál akár utazás közben is. A beépített érintőpadnak köszönhetően az Aspire V 13 könnyed kezelhetőséggel büszkélkedhet, teljes Windows 10 gesztúra-támogatással.