TechAddikt Hardver Acer Megnéztük a legújabb Acer Predator és Nitro termékeket: gamerek előnyben!

Megnéztük a legújabb Acer Predator és Nitro termékeket: gamerek előnyben!

Megtartotta szokásos negyedéves sajtóeseményét az Acer magyarországi képviselete, fókuszban a legfrissebb gamereknek szánt produktumokkal. Ott jártunk.

Nem meglepő módon az idei, New York-ban levezénylésre került next@acer kiemelt portfólióját mutatta be az Acer, részletes prezentációkkal megspékelve. Ráadásul a helyszín is remek választásnak tűnt: a Predator Infinity eSport Bár adott otthont a fejtágításnak.

Olvasóink nyilván konstatálták, hogy a remek Infinity eSport Bár egy masszív Predator kiegészítéssel bővült. Nem véletlen, ugyanis mostantól az Acer gaming termékei jelentik a kizárólagos eszközparkot mindazok számára, akik egy hálás CS:GO vagy épp pubg tournamentre szánnék el magukat kollektíven.

Több termékcsoportra is fókuszált a nyárkezdő Acer sajtóesemény. Egyebek mellett bemutatásra került a Predator Orion 5000 gaming asztali PC, valamint a hozzá kiváló választást jelentő 43 colos gamer monitor is. Mindezeken felül kapcsolódó perifériákat, kiegészítőket is megismerhettünk testközelből.

Az Acer Predator vonalának aktualitásai ezzel nem fújtak ki: bemutatásra került a Predator Helios 700 is, melynek különlegessége a teljesen új és egyben innovatív HyperDrift billentyűzet. A Helios 300 megújult jelentősen; az eszközökbe a legújabb NVIDIA kártyák kerülnek integrálásra.

Egyértelműen a legmasszívabb darab az új Acer Predator Triton 900, mellyel alaphangon újraértelmezést nyer a gaming notebook kategória a gyártó szerint. Ez így is van, ugyanis NVIDIA GeForce RTX 2080 videokártyákkal szerelik ezeket a laptopokat – így máris érezhető a jelentős erőfölény.

Bár visszafogottabbnak aposztrofált a Predator vonalnál, mégsem az: az új Nitro 7 széria egyértelműen a casual játékosokat célozza meg, úgy, hogy remek hardveres hátteret kínál minden egyes termékében. Ugyanakkor a Nitro 5-öt sem szabad elfelejtenünk, nyilván korlátozottabb képességekkel rendelkezik a sorozat, viszont a konfigurálhatóság itt is széles skálán mozog.

Az esemény második fele stílszerűen a gaming jegyében telt: a Predator Infintiy eSport Bár Acer Predator gépparkját kipróbáltuk élesben egy kellemes CS:GO LAN party keretein belül.